Ännu en korvblogg?

Ja, hjärtinnerligt välkomna ska ni vara till nyuppstartade korvlogg-bloggen! Många av mina vänner har under lång tid önskat att jag ska börja korvblogga men jag har inte riktigt känt att tiden varit mogen. Förrän nu...

Jag vill först passa på att tacka mina vänner för stöd. Utan er, ingen korvlogg-blogg. Ett alldeles särskilt tack till min kollega och Korvjämlike (som fortsättningsvis kallas KJ) för den snygga korv-designen och daglig pepp. Du är grym, du!

Men nu undrar nog många: varför en korvblogg? Finns det inte tillräckligt med matbloggar och korvsmet-recept på World Wide Web? Jo, det stämmer! Den här bloggen är dock inte inriktad på mat över huvud taget. Jag anser nämligen inte att korv i första hand är ett födoämne - för mig är den en källa till skratt och gråt och vämjelse. Låt mig förklara: en tarm stoppad med ister, späck och köttbiprodukter. Tar jag dylikt i min mun? ALDRIG! Fokus ligger här på korven som ett nöje för öga och öra, inte för mun.

Vad kan du då förvänta dig som Korvloggen-bloggläsare? Jodu, det ska jag tala om: det blir flams blandat med seriösa betraktelser, trams blandat med solskenshistorier och ibland lär det bli nattsvart samtidsanalys. Och så blir det läckra fotografier. Hur som helst är min ambition att det ska bli bra. På något vis.

Vi säger så.

Kommentarer
Postat av: Görel Jönsson

Wow, det låter intressant! Glad att jag hittade hit.

2011-05-27 @ 15:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0