Helgens korvsnack-tips

Det här är en kombo som många inte känner till. Det röda, lite sträva vinet tillsammans med den rökiga goa smältosten med chorizobitar sätter guldkant på vilken hemmakväll som helst.


Kommentarer
Postat av: Kikki

Det ser gott ut, jag ska prova i kväll. Myyyzigt!

2011-05-28 @ 11:39:05
Postat av: Anonym

Men hallååååå! Mosad korv i mjukost är såå ute. Gott förstås men inte trendigt precis.

2011-05-28 @ 12:50:34
Postat av: Tjocka Fläsket

Ja, man vill ju knappast äta det som enbart är gott. Viktigast är ju att det är trendigt!!

2011-05-30 @ 20:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0